Outsourcing

”Vi vill vara en trygg uppdragsgivare som förenklar ditt företagande, ser dina möjligheter och vägleder till utveckling”


Vi arbetar utifrån Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag.

Rex är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som ger kvalitativa redovisningstjänster i de uppdrag vi utför åt våra kunder.
OutsourcingOutsourcing - eller utkontraktering - innebär generellt att företag  låter en extern part hantera vissa processer i sin verksamhet. Genom outsourcing kan vi hjälpa dig med hela, eller delar av din ekonomifunktion. Istället för att du kommer till oss kommer vi ut till ditt företag och hjälper er på plats med skräddarsydda lösningar. Vi kan bistå er med allt från enskilda ekonomiska processer, löneadministration, rådgivning och analys till kompletta helhetslösningar.

 

Genom att outsourca din ekonomifunktion kan du säkerställa en hög kvalitet på arbetet. Vi vet hur man effektiviserar processer och kan därigenom hålla nere kostnaderna. Genom att nyttja vår kompetens och långa erfarenhet inom ekonomiområdet kan ni kvalitetssäkra er redovisning.


Vi arbetar med ett komplett och modernt ekonomisystem som gör att du slipper investering och utveckling i eget IT-stöd. Vi utgår från förutsättningarna och behoven i ditt företag och skapar en lösning som passar dina behov och önskemål.HITTA OSSPostadress: Box 35, 661 21  Säffle

Besöksadress: Sundsgatan 18, 661 40  Säffle

Telefon: 0533-136 70

Email: ekonomitjanst@sundsgatan18.se


ÖPPETTIDERMåndag-fredag: 8.00-16.00

Boka gärna tid, men inget kravSNABBLÄNKARHEM  |  OM OSS

TJÄNSTER  |  KONTAKTA OSS


Björn Lundén - Programvaruleverantör som förenklar ditt företagande
Bolagsverket - Registrerar och tillgängliggör företagsinformation
Verksamt - För dig som driver eller vill starta företag

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera